Over ons

Met WTC sportvrienden is er in Boekt Zolder een sterk aanbod aan fietsplezier. En dit zowel voor de geoefende wielertoerist als de meer recreatief gerichte fietser.

Van begin maart tot eind oktober trekken we alle zon – en feestdagen op pad, waarbij veiligheid steeds onze prioriteit is. Bij elke van onze vier groepen word je wekelijks getrakteerd op mooie ritten, die door onze leden zelf worden uitgestippeld. De gemiddelde snelheid bepaalt in welke groep je wenst mee te fietsen, het gezegde “samen uit, samen thuis” blijft voor ons de belangrijkste drijfveer. Onze vaste vertrekplaats is de parking van het buurthuis in Boekt.

Om het seizoen gezellig te starten bieden we een gratis ontbijt aan na de eerste rit.

Jaarlijks staan er ook enkele koninginnenritten op het programma. Ook hier streven we naar een aanbod voor alle leden. De ritten naar Thorn, Hoegaarden en Postel zijn gericht naar de recreatieve fietsers. Val Dieu, Hoei en Valkenburg zijn dan weer bestemmingen voor de leden die van een uitdaging houden. Er zijn ook meerdaagse trips die worden georganiseerd en waarin iedereen zijn gading kan vinden.​

Op ons jaarlijkse clubfeest, in november, worden na een boeiend en sportief seizoen de rittenkampioenen gehuldigd.