Ritten-Kampioenen gehuldigd op Jaarlijks Clubfeest !

Naar jaarlijkse traditie werd het seizoen afgesloten met het clubfeest.

De brunch werd dit jaar vervangen door een avondfeest met onze eigen DJ Ronny.

Na een heerlijke maaltijd werden onze ritten-kampioenen gehuldigd.

Bij de dames werd voor het tweede jaar op rij ,onze Italiaanse furie “Tiziana”, kampioen.

Haar gedrevenheid is haar grootste troef. Zij was het ook ,die als enige dame met de mannen mee op 2-daagse ging naar Oudenaarde. Met veel grinta stond zij hier meer dan ook haar mannetje. Proificiat Tiziana !

Bij de heren werd Romain Hulsmans eveneens voor het tweede jaar op rij, gehuldigd als laureaat. Zijn karakter is een voorbeeld voor velen. Romain werd niets voor niets rittenkampioen want hij kon een clean-sheet voorleggen. Geen enkele rit miste hij.

Dus hittegolf of zondvloed, Romain was aanwezig. Dus een meer dan terechte kampioen. Proficiat Romain.

Na de huldiging werden er nog enkele glaasjes gedronken en barstte er nog een heus dans-feest los onder leiding van onze eigen DJ Ronny. Ook op dans-vlak hebben we enkele verloren kampioenen in de club. Hopelijk ruilen zij volgend seizoen hun koers-schoenen niet voor dans-schoenen.